UKK

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Haluamme että sinä olet asiakkaanamme tyytyväinen. Olemme keränneet tänne usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, otathan yhteyttä meihin chatin tai sähköpostin välityksellä. Voit myös soittaa 044 491 8164. Vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti. Haluamme jatkuvasti kehittää ja parantaa palveluamme ja otamme mieluusti palautteesi vastaan.

 Hanna | Vegekassi

Mikä on Vegekassi?

Vegekassi on arkea helpottava ruokakassipalvelu jonka tilaamalla saat herkullisten kasvisruokien ainekset ja reseptit kotiovellesi. Reseptit ovat helppoja ja selkeitä ja niiden avulla onnistut varmasti. Iso Vegekassi sisältää kolme eri reseptiä ja kolmen eri ruoan ainekset. Isosta Vegekassista syö 3-5 ihmistä kolme eri ateriaa. Ruokaa riittää yhdestä ateriasta noin neljälle aikuiselle ruokahalusta riippuen. Pienessä Vegekassissa on kaksi reseptiä ja kahden eri ruoan ainekset. Nämä kaksi ateriaa ovat jaettavissa yhteensä neljälle päivälle. Pienestä Vegekassista kaksi aikuista syö hyvin neljänä päivänä (neljä ateriaa).

Onko Vegekassin tilaus automaattisesti jatkuva?

Tällä hetkellä on mahdollista tehdä kertatilaus tai jatkuva tilaus. Jatkuvan tilauksen toimitusväliksi voit valita 1, 2 tai 3 viikkoa. Tilauksen voit keskeyttää tai peruuttaa asiakkaan omilla sivuilla milloin tahansa. Kirjaudu tunnuksellasi asiakassivuillesi ja voit tehdä muutoksia tilaukseen tai yksittäisiin toimituksiin (hallitse tulevia toimituksia). Muutokset tulee tehdä viimeistään toimitusta edeltävän viikon tiistaina. Koskee myös peruutuksia.

Onko maksu turvallinen?

Kyllä, maksu on turvallinen ja maksupalvelun tuottajana käytämme maailman suurimpiin toimijoihin kuuluvaa Stripe -maksupalvelua. Maksun voi tehdä tunnetuimmilla luottokorteilla (Mastercard, Visa).

Minne toimitatte Vegekasseja?

Toimitamme tilauksia tällä hetkellä seuraaville alueille: Helsinki, Vantaa, Espoo ja Kauniainen.

Voinko valita haluamani toimitusviikot?

Kyllä, voit valita juuri sinulle sopivat toimitusviikot asiakassivuiltasi. Kirjaudu asiakassivuille tunnuksillasi, valitse tilauksesi toimitusväliksi 1 viikko (voit valita tämän jo ensimmäistä tilausta tehdessäsi), valitse asiakassivuiltasi -> “Hallitse tulevia toimituksia” ja ohita ne toimitukset jolloin et halua Vegekassia.

Miksi kotiinkuljetuksen arvo on 10 euroa?

Halusimme panostaa elintarvikkeiden turvalliseen, vastuulliseen ja myös ekologiseen kuljetukseen. Vegekassi toimitetaan yhteistyökumppanimme toimesta kotiovellesi päästöttömillä kylmäkuljetuksilla. Vegekassi toimitetaan kotiisi valitsemanasi päivänä klo 16-21 välisenä aikana. Saat kuljetusyritykseltä tarkemman toimitusajan kuljetuspäivänä. Kuljetus sisältyy aina Vegekassin hintaan.

Kuka suunnittelee ruuat?

Herkullinen kasvisruoka on meille sydämen asia! Vegekassin ateriakokonaisuudet ovat tarkkaan mietittyjä. Monipuolisuus, maku ja satokausiajattelu ovat Vegekassille tärkeitä. Ateriat on suunnitellut kolmen lapsen äiti, itseoppinut kokki ja herkullista kasvisruokaa rakastava Hanna. Kaikki reseptit ovat testattuja omalla viisihenkisellä perheellä, ystävillä sekä koeruokailijoilla ja hyväksi havaittuja. Moni maukasta kasvisruokaa maistanut onkin innostunut vegeruoasta ja uusista mauista!

Maistuuko ateriat sekasyöjille?

Vegeruoka on muutakin kun keitettyä hernemaissia! Maukas ja monipuolinen kasvisruoka maistuu myös usealle sekasyöjälle! Vegekassin aterioissa käytetään monipuolisesti erilaisia vihanneksia, kasvisproteiineja, juustoja ja kananmunia. Lisukkeina on uusien makujen lisäksi pastaa, riisiä ja perunaa. Maukkaat ateriat maistuvat varmasti myös sekasyöjille, joten rohkeasti kokeilemaan!

Mitä proteiinien lähteitä käytätte aterioissa?

Käytämme monipuolisesti erilaisia proteiinien lähteitä kuten papuja, linssejä, kasvisproteiinivalmisteita (mm. Nyhtökaura, Härkis, Beanit, jne), soijavalmisteita, tofua, erilaisia pähkinöitä, juustoja, siemeniä ja kananmunia.

Mitä minulla tulisi olla kotona?

Vegekassin mukana saat kaikki pääainekset herkullisiin kasvisaterioihin. Saat aina edellisellä viikolla seuraavan viikon aterioiden reseptit ja listan mitä kaapistasi tulisi löytyä. Kotona sinulla tulisi olla ainakin seuraavia perusaineksia: suola, oliivi- ja rypsiöljy, mustapippuri, sokeri, soija, yrttimausteseos, oregano, viinietikkaa, vehnäjauhoa, curryä, chilimaustetta, kasvisliemikuutioita ja sinappia. Keittiötarvikkeista tarvitset kattilan, paistinpannun, sauvasekoittimen, leikkuulaudan, uunivuoan, veitsen ja leivinpaperia.

Allergiat?

Valitettavasti emme voi huomioida ruoka-aineallergioita. Jos olet allerginen jollekin mausteelle, sen voit jättää hyvin pois tai korvata jollain muulla mausteella. Tai jos ruokaan laitetaan vaikkapa pähkinöitä, ne voi jättää hyvin pois. Useat tuotteemme ovat vähälaktoosisia. Jos haluat kysyä tulevien viikkojen allergiaa aiheuttavista tuotteista, pyytää vinkkejä allergisoivien aineiden korvaamisella tai jutella lisää, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Me olemme täällä sinua varten!

Miten toimin jos toimituksesta puuttuu tuote tai tuote on vahingoittunut?

Jos huomaat jonkun tuotteen vahingoittuneen tai puuttuvan Vegekassista, otathan pikaisesti yhteyttä asiakaspalveluumme. Hyvitämme rikkoutuneen tai puuttuvan tuotteen.

Vegekassia ei toimitettu vaikka olen tehnyt tilauksen

Tarkista ensin asiakassivultasi onko tilauksesi voimassa ja toimitusviikko oikea. Mikäli tilaus on kunnossa, mutta toimitusta ei näy, ota pikaisesti yhteyttä asiakaspalveluumme ja selvitämme toimituksen tilanteen.

Mitä jos en ole tyytyväinen?

Vegekassin tilaajista 85% on ollut palveluumme erittäin tyytyväisiä. On hyvä muistaa, että uudenlaiseen ruokailuun tottuminen voi viedä hetkisen. Jos et usein arkena kokkaile, voi ruoanlaitto tuntua aluksi hankalalta. Mutta pian huomaat, että hyvä, itse tehty ruoka rikastuttaa arkeasi. Yhteiseen päivällispöytään kokoontuminen herkullisen aterian äärelle on mahtava juttu! Myös uusiin makuihin tottuminen voi viedä aikaa. Niinpä suosittelemme, että tilaat vielä yhden Vegekassin, ja annat sille vielä mahdollisuuden!

Maistuuko Vegekassin ruoat lapsille?

Kyllä maistuu. Toki uusiin makuihin tottuminen saattaa kestää toisilla lapsilla pidempään kun toisilla. Lapset kannattaa ottaa jo pienestä pitäen mukaan ruoanlaittoon, itse kokkailtu ateria maistuu yleensä parhaalta. Ne lapset, jotka ovat tottuneet syömään kasviksia, syövät enemmän kasviksia myös aikuisena. Joten nyt on hyvä aika totutella syömään monipuolista kasvisruokaa!